Besplatne radionice prve pomoći

Omladinski centar Zdravo da ste iz Banjaluke organizuje besplatne radionice prve pomoći uz podršku gradskog Crvenog krsta.
– Zbog svoje ili tuđe neopreznosti, različitih okolnosti u kojima se nađemo, mogu nam se desiti različite lakše ili teže tjelesne povrede. Svaka osoba trebala bi biti upoznata s glavnim pravilima i postupcima prve pomoći. Zajedno ćemo učiti šta je sve potrebno učiniti i na koji način možemo pravilno postupiti ako se nađemo u blizini povrijeđene osobe ili smo i sami povrijeđeni – rekli su organizatori.
Radionice počinju u 18.30. Prva će se održati danas u mjesnoj zajednica Borik u Bulevar vojvode Živojina Mišića 25, a 15. aprila u mjesnoj zajednici Bulevar u ulici Simeuna Đaka 15.

Aktivnost je dio projekta „Mjesne zajednice prijatelji djece – klubovi za djecu i mlade“, koji OC Zdravo da ste realizuje u partnerstvu s Gradom u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: