Besmisleni napadi organizatora Frešvejva na urednika portala BLMojGrad!

Na objavljeni tekst na portalu BLMojGrad o buci koja je dolazila sa Kastela do 5 sati ujutru reagovao je jedan od organizatora Frešvejva i voditelj na Javnom servisu Republike Srpske Danijel Dakić.

Veliko srce Banjaluke i Frešvejva

Danijel Dakić  na svom FB profilu je napisao: 
“Uprkos svim komplikacijama, ogradama, Jorisima, Požgajima, održasmo još jedno izdanje festivala… ”
Nije se ni tu zadržao pa je u komentarima nastavio da brani neodbranjiv:

 • Danijel Dakic Igor Pozgaj bro, pod Pozgaji sam mislio na ove sto nepotrebno smaraju po mrezama, sorry nista licno ❤

Danijel Djurasinovic lijep grad…stvarno lijep…al zato sto vlakača svakakvih zivi u njemu…MISLIM DA JE OVO GRAD SA NAJVISE KRITICARA IKAD…a svi nesto moderni i evropski nastrojeni…Fejkasi jedni…glumci…dupeuvlakaci…da ne pisem dalje…

Danijel Dakic Danijel Djurasinovic drugim riječima požgaji

Igor Pozgaj Danijel Dakic
Dakiću maloprije se izvinjavaš sada ponovo prozivaš, daj odluči se već jednom.

 • Danijel Dakic Igor Pozgaj nemam ja za šta da se izvinjavam, nije ovo ništa lično nego si pokrenuo sindrom besmislenih komentara i lovaca pažnje u mutnom pa po tom definicija po tebi. Samo ti radi svoje, nema ljutnje idemo dalje!

  Igor Pozgaj Jedan je Požgaj, nema potrebe da o meni govoriš u množini. Drugi Požgaji u ovom gradu su članovi moje porodice, vjerujem da na njih nisi mislio.
  Radiš u medijima dovoljno dugo da si do sada mogao da razumiješ šta je vijest, odnosno društveno odgovorno novinarstvo.
  Kao organizator festivala prekršio si pravila i nadam se da ćete za to biti kažnjeni.
  U 4 ujutru je taj dan na Kastelu bilo 100 ljudi i 120 zombija. Vas dvjestotinjak je maltretiralo cijeli grad. Da nisi toliko opijen svojom bitnošću shvatio bi to i sam.
  Sebi uzimaš za pravo da me imenom i prezimenom prozivaš po društvenim mrežama braneći svoju samovolju kao organizatora.

  Danijel Dakic Igor Pozgaj Drago mi je da si bio na festivalu, čim si brojao ljude, dođi i sljedeće godine – dobrodošao si, drugo ako smo kakav prekršaj i napravili postoje službe i institucije koje se tim bave pa ti stvarno ne moraš, a ako je samopromocija društveno odgovorno novinarstvo onda stvarno dominiraš, od mene kao kolege duboki naklon za to. Uzimaš i ti sebi za pravo da se po mrežama češeš za pažnju od jednog od rijetkih urbanih događaja u gradu, dobro je da je Požgaj jedan ali požgaja je previše

  Igor Pozgaj Sve se trudim da te iskuliram ali jbg sam sam kriv što me neznanjem i samoljubljem isprovocirao jedan loš i frfljav voditelj.

  Daleko si ti od novinarstva, tako da smo kolege u tom smislu, samo ako se računa djelatnost firmi u kojima radimo.

  “Jedan od rijetkih urbanih događaja u gradu” ?

  Ma samo urbano, urbano…

  Prepiska se na društvenimn mrežama se nastavila ali to je najmanje bitno jer festival Frešvejv bi trebalo da se održi i naredne godine.

 • Organizatorima želim svu sreću za uspješnu organizaciju narednog festivala, a Upravi grada Banjaluka da povede računa da o snu stanovnika najvećeg grada u RS ne može da  odlučuje neki organizator,  DJ ili loš televizijski voditelj.

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: