“Bastion” otvoren u Banjaluci, Srbi za Srbe u još jednoj akciji

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe u saradnji sa brendom Srpska Avangarda otvorila je svoj prvi butik u Republici Srpskoj. Dugogodišnja težnja volontera i članova naše organizacije iz Republike Srpske konačno je ostvarena, pa će butik postati i mjesto okupljanja svih Banjalučana koji će od sada imati mogućnost da pomognu rad organizacije i kupovinom proizvoda.

Dobijali smo desetine mejlova, poruka i poziva kada ćemo otvoriti butik. Vlasnici brenda Srpska Avangarda prijatelji su koji već dugo podržavaju rad organizacije u ovom gradu. Drago nam je da smo zajedničkim snagama uspeli da otvorimo butik – naveo je Saša Vignjević, generalni sekretar HO Srbi za Srbe u Republici Srpskoj.

Zahvaljujući volonterima, zakupljeni prostor na spratu Gradske tržnice je adaptiran, pa su se konačno stekli uslovi da širom otvorimo vrata butika “Bastion”.

Trudimo se da privučemo pažnju kvalitetom i krojem proizvoda. Štampamo majice, pokrenuli smo firmu koja se bavi time. Svi naši proizvodi u potpunosti su proizvedeni u Republici Srpskoj – rekli su Miodrag Simić i Petar Jovičić, vlasnici brenda Srpska Avangarda.


U skladu sa pravnom regulativom u Republici Srpskoj, butik je registrovan kao društvo sa ograničenom odgovornošću, pa će cjelokupni profit društva biti uplaćivan na račun Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

Radnim danima butik će raditi od 11 do 18 časova, dok će subotom raditi od 12 do 17 časova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: