“Baš po mjeri” obasjan Banski dvor

Psihološki centar „Sense“ u saradnji sa odbornicom u Skupštini grada Banjaluka Snežanom Kutlešić-Stević, večeras je u Banskom dvoru organizovao modnu reviju žena sa invaliditetom „Baš po mjeri“.
Banski dvor da je bio dva puta veći, ne bi bio po mjeri da primi sve koji su večeras željeli da budu dio tog veličanstvenog događaja.

Modeli su bile žene sa različitim vrstama invaliditeta. Nosile su kreacije Slađane Grujić, kreirane „Baš po mjeri“ svake učesnice i vjenčanice studija “Hera”. Muška pratnja bile su javne ličnosti  i muškarci  sa invaliditetom.

Želja organizatora je bila da ukažu na važnost samostalnosti i njene ulogu u svakodnevnom životu, da pokažu da je ljepota jedinstvenosti i različitosti univerzalna vrijednost i da moda treba i može biti dostupna svima te da žene sa invaliditetom imaju slobodu da biraju i budu ono što žele, hoće i mogu.

Održavanje revije je nesebično pomogao veliki broj pojedinaca koji su svojim doprinosima i volonterskim radom pomogli da se održavanje revije realizuje bez utroška finansijskih sredstava.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: