Barašin nije ni pokušao da sakrije izrečenu neistinu i nije ga ni briga

Uhvaćen u laži koju očigledno ne želi ni da ispravi, direktor Turističke organizacije Banjaluke Ostoja Barašin možda je i najveća zvijezda ovogodišnjeg Zimzograda. Nekada prvi čovjek predsjednika RS u vrijeme Biljane Plavšić, nekadašnje vojno lice, sada direktor, bez imalo griže savjesti je slagao javnost o lokaciji prodajnih štandova koje je postavila turistička organizacija.

Prije tačno 24 sata smo ga pitali zašto su štandovi postavljeni na rešetke fontane, na šta je on kategorično tvrdio da to nije istina. Fotografije sa lica mjesta pokazale su juče  da direktor turističke organizacije nema pojma šta rade njegovi podređeni ili da je samo spreman slagati i gledati u oči.

Kako je prošlo 24 sata sada je već jasno da i ukoliko stvarno nije znao kako i gdje su postavljeni štandovi, da sada zna i da ga nije briga za izrečeno ali ni za imovinu grada.

Evidentno je da su radnici koji su postavljali štandove, juče i nakon što je Barašin  izrekao neistinu, nastavili da pripremaju štandove. Nisu ih pomjerilli, samo su postavili ceradu na preostala prodajna mjesta.

Čeka se reakcija nadležnih iz Uprave grada Banjaluka. Postavljamo im javno pitanje, da li će dozvoliti da štandovi u Zimzogradu budu postavljeni na fontani?

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: