“Banjaluka Winter Trail 2021”

”Kozara Ultra Trail” organizuje četvrto takmičenje 4. Banjaluka Winter Trail 2021 , koje će se održati 26. decembra 2021. godine.

Zimska avantura – trka na snježnoj stazi, svaki put na drugoj stazi, koju trkači sa nestrpljenjem i radoznalošću iščekuju. Poseban ugođaj pruža praznična atmosfera u kojoj se održava i novogodišnja žurka za trkače.

Dužina staze je 8km, start I cilj sun a Banj brdu, kod Spomenika na Šehitlucima. Veremenski limit je 3h, tako da I oni malo manje fizički spreminij mogu da sa lakoćom pređu ovu dionicu I da stave sjajnu novogodišnju medalju oko vrata. Staza je šumska, brdovita, I nadamo se ukoliko nas vrijeme posluži da će biti prekrivena snijegom, te će ugođaj biti potpun. Staza nije jako zahtjevna, tako da će zadovoljiti kako početnike, rekreativce tako i vrhunske sportiste.

Prethodnih godina smo imali zaista veliki broj trkača, preko stotinu, toliko trkača očekujemo I ove godine. Očekujemo trkače iz cijele Bosne I Hercegovine, ali I iz regiona.

KRAJNjI DATUM ZA PRIJAVE
Kraj uplata za medalju i buff: Petak, 17.12.2021., 23:59h
Nakon ovog datuma moguće su online prijave, ali ne garantujemo da ćete dobiti finišersku medalju i službenu maramu trke.

Napomena: Učesnici će morati samostalno obezbjediti sopstvene trkačke čaše/flaše.
U svrhu dizanja svijesti o zaštiti životne sredine odlučili smo svoj doprinos iskazati kroz plastic-free kampanju, te će učesnici morati samostalno obezbjediti sopstvene trkačke čaše/flaše.

Prikupljanje novogodišnjih paketića za djecu .
S obzirom na činjenicu da naše sportske manifestacije uvijek imaju i humanitarni karakter, za ovogodišnje izdanje „Winter Traila“ planiramo prikupljanje novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica u saradnji sa Udruženjem građana „Budimo ljudi“. Paketići su predviđeni za djecu sa područja sela na Manjači i okoline manastira Gomionica.
Donacijom paketića sa slatkišima, igračkama i školskim priborom, možete se pridružiti ovoj humanitarnoj aktivnosti.

Očekujemo vašu podršku, odnosno podršku trkača, jer svi, ali posebno oni najmlađi zaslužuju srećno i bezbrižno djetinjstvo, a ovo je naš skroman doprinos da im uljepšamo praznike.

Volontiraj i budi dio “Banjaluka Winter Trail”.

Želiš biti dio jednog od trkačkih događaja na našem prostoru? Prijavi se i pripremi za nezaboravan vikend!

Udruženju Kozara Ultra Trail potrebni su volonteri za istoimenu trku koju organizujemo 26.12.2021. godine na Banj brdu.
Volonterima su obezbjeđeni hrana, smještaj, prevoz i zagarantovan dobar provod uz druženje!

Od njih se očekuje odgovornost i ozbiljnost kada to uslovi zahtjevaju.
Dužnosti i poslovi volontera su razni, od dijeljenja startnih paketa, preko održavanja okrepnih stanica, fotografisanja i izvještavanja, do pružanja zdravstvene, emotivne i motivacione podrške.

Postani i ti dio KUT tima koji organizuje mnogobrojne trke u čijoj organizaciji možeš da učestvuješ i unaprijediš svoje sposobnosti.
Detaljne informacije ćete dobiti na mail adresu nakon prijave, kao i na sastancima za volontere u mjesecu decembru o kojima ćete biti obavješteni.

Svi zaintereovani nas mogu kontaktirati i na adresi: [email protected] / [email protected]

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: