Banjaluka već izabrala muzičare za novogodišnje slavlje na Trgu Krajine

U Banjaluci će i ove godine za doček Nove godine na Trgu biti održani koncerti. Kako je saopšteno, koncetri na Trgu Krajine biće održavani tri večeri, 30. decembra nastupiće Željko Samadrdžić, u novogodišnju noć Banjalučane će uvesti Haris Džinović, a prve noći u Novoj godini nastupiće Željko Joksimović.

Ovogodišnje, šesto izdanje Zimzograda biće održano u parku “Mladen Stojanović”, dok će na lokacijama u  parku “Petar Kočić”, Platou ispred Muzeja Savremene umjetnosti RS, Narodnom pozorištu  RS i Trgu Krajine biti održana preostale manifestacije koje će biti održane u okviru novogodišnjeg programa.

Na osnovu ranije provedenog javnog poziva za organizaciju sadržaja u okviru „Banjalučke zime“, atraktivne turističke sadržaje pripremiće agencije „HBO colors“ iz Novog Sada, te banjalučki „Mint“ i „Lucido“.

Prema rezultatima javnog poziva, „HBO colors“ organizovaće turističke sadržaje na Trgu Krajine i u Parku Petar Kočić, „Mint“ u Parku Mladen Stojanović, dok će „Lucido“ pripremiti prigodni program na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti i parkiću pored Narodnog pozorišta.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: