Banjaluka dobija pravu sportsko rekreativnu zonu

Do kraja sptembra u kompleksu “Akvane” izgradiće se dječije igralište, teretane na otvorenom i trim staze. To je poklon kompanije m:tel gradu Banjaluci, rekli su gradonačelnik Igor Radojičić i  generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić.

Gradiće se u “Akvani”, na  lokacija koja se nalazi na sredini velikih stambenih blokova, sa jedne strane Aleja Svetog Save, a sa druge strane Borik i Centar jedan. Ulaz će se nalaziti kod dvorane “Borik” i biće slobodan.

Na dječijem igralištu je planirano da bude 11 savremenih rekvizita za igru, trim staza i rekreativni centar za odrasle. Kompletno igralište biće izgrađeno po najsavremenijim svjetskim standardima i u skladu sa propisima o bezbjednosti djece i korisinika.

Pogledajte foto prezentaciju:

Današnja donacija je dio akcije, koju Gradska uprava provodi u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, u okviru koje su ove godine sagrađena tri dječija igrališta. Istovremeno, u okviru ove akcije proteklih mjeseci su potpisani ugovori o donaciji sa još osam kompanija, koji će biti realizovani tokom ove godine. Dosadašnja vrijednost donacija po ovom osnovu premašuje 500.000 KM.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: