Banjalučki šampioni o uspjesima i planovima

Uz dosta otežane uslove izazvane pandemijom, ozbiljnim povredama nekoliko ključnih igrača tima i ostalim propratnim problemima, naš tim KKI Vrbas, završio je prošlogodišnju sezonu. Bili smo po šesti put prvaci premijer lige BiH. Ove godine nismo to mjesto uspjeli zadržati kada je u pitanju regionalna liga NLB, zauzeli smo drugo mjesto dok je prvo mjesto osvoji Zmaj iz Gradačca.

Što se tiče sezone za 2020/2021 godinu, uspješno smo završili jesenji dio lige BiH i očekujemo u sljedećem mjesecu početak proljetnog dijela takmičenja. Zbog okolnosti koje je izazvala pandemija virusa Corona, Udruženje paraplegičara Slovenije koje je i glavni organizator lige NLB, donijelo je odluku da se ova liga odigra turnirski u trajanju od tri dana.

Odigravanja lige NLB za 13. sezonu, zvanično nije ni počelo. U dosadašnjim okolnostima, u ovom periodu, takmičenje bi bilo pri samom kraju i uveliko bi se spremali za finale. Ovoga puta plan je da se svi timovi, koji su potvrdili svoje učešće, sastanu u Sloveniji od 11. do 13. juna ove godine. Mi smo takođe potvrdili svoje učesšće i čekamo dalja uputstva.
Raduje nas povratak na sportske terene igrača koji su imali povrede te se nadamo da ćemo takmičenje u proljetnom dijelu započeti spremni i u punom kapacitetu.

Hvala svima koji su bili uz nas, vjerujemo da vaša podrška neće izostati ni sad.
Želimo vam dobro zdravlje,
Vaš KKI Vrbas

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: