„Banjalučka zima“ program

Zanimljiv program nastavlja se i ove sedmice u okviru „Banjalučke zime“.

Tako će svi posjetioci moći da uživaju u sjajanim nastupima banjalučkih muzičara, a za najmlađe biće organizovana pozorišna predstava.

Za večeras (srijeda, od 19.00 časova) najavljen je nastup benda „Dos Hermanos“, a sutra (četvrtak) takođe od 19.00 časova – svi će moći da uživaju uz bend „Bradologija“. U petak, 17. decembra, od 19.00 časova najavljen je koncert Andreja Pucarevića, 18. decembra, od 19.00 časova – „Akustik benda“, dok će 19. decembra u prijepodnevnim časovima biti održana predstava za djecu „Put po svijetu na trotinetu“ Gradskog pozorišta „Jazavac“ (u 11 časova) i u večernjim časovima, nastup grupe „Eho“ (od 19.00 časova). U slučaju kiše, sadržaji će biti odgođeni.

Prekrasan ambijent, klizalište, luna-park i sjajna gastro ponuda su samo dio onog što sve posjetioce očekuje u okviru ove manifestacije na dvije lokacije u centru grada – u Parku „Petar Kočić“ i na Trgu Krajine.

Podsjećamo, u sjajnoj atmosferi 2. decembra počela je „Banjalučka zima 2021/2022“, tokom koje vas u narednih više od mjesec dana očekuje zanimljiv program. Za realizaciju ovogodišnje manifestacije putem javnog poziva izabrana je Gradska razvojna agencija sa partnerima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI