Banjalučanin snima spotove u Austriji

Darko Prerad savojim fotografskim umijećem se probio na tržište Austrije. Ovaj mladi fotogarf iz Banjaluke upravo se vratio iz Beča gdje je snimao spot za austrijskog pjevača Danny-a. Kaže pjevač je njegov rad vidio na instagramu, kontaktirao ga i tako je priča Prerad počela sradnja.

Sve je počelo kada je Danny snimio cover od Jelene Karleuše za pjesmu “Moj dragi” koji je objavila i Karleuša na svom profilu. On je vidio moje fotografije na instagramu i moj rad koji mu se dopao, tada smo počeli saradnju i od tada smo radili na mnogim projektima. Pratio sam ih na raznim nastupima po Beču kao oficijalni fotograf , kaže Darko.

14-og januara snimao je spot za prvi singl “Move” (feat. Tanja Koneska) koji će biti objavljen polovinom februara u saradnji sa Fabian Chaundy – Multimedia productions. Darko kaže da mu mnogo znači posao fotografa, jer je sa kamerom upoznao mnoge interesantne i kreativne ljude.

Trenutno radi na projektu na temu “nasilje nad ženama”a nastale fotografije će pokloniti udruženju koje se bori protiv nasinja nad ženama.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: