“Auto Milovanović” i njihovi saradnici bolesnim blizancima uručili 10 hiljada KM

U Banja Luci je protekli vikend, održan Šesti kućni sajam auto dijelova, prateće i servisne opreme u BiH, pod nazivom “Kupujte iz prve ruke“, a u organizaciji Auto Milovanović Grupacije.

Jedini specijalizovani sajam ovakve vrste u BiH, a okupio je 51 izlagača iz 19 zemalja, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Nizozemske, Francuske, Poljske, USA, Japana, Belgije, Češke, Slovačke, Austrije, Španije, Engleske, Danske, Turske, Italije, Brazila , Srbije i Bugarske.


Kroz dva dana trajanja, sajam je posjetilo 1700 profesionalnih kupaca, klijenata preduzeća „Auto Milovanović“ i „Auto Parts“, koji su ujedno i predstavnici grupacije za BiH.
Vlasnici prodavnica auto dijelova, auto serviseri i mehaničari su u direktnom kontaktu sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima auto dijelova u aftermarketu, imali priliku da unaprijede svoje znanje, a sve u cilju kvalitetnijeg poslovanja.

Kao i do sada, zajedno sa svojim gostima, Auto Milovanović group je prikupila finansijska sredstava u iznosu od 10.000 KM, koja su donirana za pomoć porodici teško oboljelih blizanaca Ammara i Davuda. Bebe su pet mjeseci bile u bolnici u Njemačkoj, a trenutno se nalaze kući. Troškovi liječenja iznosili su 280.000 eura, porodica je do sada isplatila 155.000 eura.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: