Anđelka u Banjaluci na daskama koje život znače

Banjalučka publika u subotu 17. februara u velikoj sali Banskog dvora (u 20 časova) moći će da pogleda premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” Anđelke Prpić, pod nazivom “Šta me snađe”!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Banskog dvora po cijeni od 20 KM.
Broj mjesta je ograničen.

Dramski tekst za ovu interaktivnu savremenu komediju u kojoj se popularna glumica Anđelka Prpić pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca I scenarista Nebojša Romčević, a režija je povjerena proslavljenom glumcu, muzičaru i reditelju Branku Đuriću Đuri.

Ova životna komedija tokom decembra je pobrala nepodijeljene simpatije u više 10 gradova u rasprodatim salama Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu, u Kragujevcu, Jagodini, Valjevu, Mladenovcu, Cirihu, Požarevcu, a Anđelka Prpić će se prvi put pokloniti banjalučkoj publici 17. februara u 20 časova, u velikoj sali Banskog dvora.

UKRATKO O PREDSTAVI
Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević. Mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razriješi sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu… sobu. Ovaj je svijet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI