Aerodrom počinje sa radom krajem sljedeće sedmice

Adaptacija manevraskih površina, odnosno staza, na Aerodromu Banjaluka je u završnoj fazi, a generalno otvaranje za vazdušni saobraćaj se očekuje krajem sljedeće sedmice.

Potvrđeno je za “Nezavisne novine” u Aerodromu Banjaluka, gdje su naveli da je ovaj aerodrom već sada otvoren za vazdušni saobraćaj za vaduhoplove težine do osam tona, odnosno manje vazduhoplove.

“Kompanije sa kojima imamo odličnu saradnju su objavile ljetnji red letenja na svojim internet stranicama. Okvirno su to iste destinacije kao i u zimskom redu letenja s tim da u najavi imamo i nove destinacije o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost”, naveli su u Aerodromu Banjaluka, dodajući da očekuju veći intezitet saobraćaja i putnika.

“Vijest koju sa ponosom možemo objaviti je i početak letova za Egipat, prvi let Air Caira očekujemo 29. aprila 2022. godine nakon čega će saobraćati dva puta sedmično Hurgada – Banja Luka – Hurgada”, kazali su u Aerodromu Banjaluka, navodeći da tokom ove godine planiraju da imaju više od 300.000 putnika.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI