Banjalučki ribari o uginuloj mladici

Nakon mnogo tekstova i iznošenja neistinitih stvari po portalima trudimo se da ostanemo dosljedni sebi i našim principima da mnogo ne pišemo nego da vise radimo.
Prema tome naravno da je uradjena analiza vode u rijeci Krupi koja je pokazala da ni po jednom parametru riba nije mogla uginuti zbog njenog kvaliteta ali nas jako zabrinjava kategorija u koju je voda svrstana a to je treća i zbog toga će sutra sve i jednom domaćinstvu sa spojenim kanalizacionim Otvorom u rijeku zakucati republički vodni inspektor po Prijavi naše organizacije!
Dalje, navodni pomor mladice i pisanje nekog profesora koji se ni jednim dokumentom nije obratio društvu kao sto je napisao(ako jeste voljeli bi to vidjeti) osim sto je piskarao po nekakvim grupama imamo reci sledece:
Riba(najvjerovatnije jedna) koja se premješta sa mjesta na mjesto je izvadjena iz vode i na putu je na analizu u institut u Sarajevo pa ćemo na kraju i to saznati šta je bilo a analiza vode se čeka da je uradi Institut za Zdravstvo RS kojem smo se obratili.
Zamoljavamo članstvo da ne nasjeda i ne širi paniku o nekakvim pomorima kojih nema i koji su izmišljena priča par ljudi koji konstantno djeluju na štetu i kojima ništa ne valja. U prilogu slika sa nalazom analize Krupe i slika ribe koja je spremljena i poslana na analizu.

SRD Banjaluka

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: