Banjalučani dobili poziv na najveći “Tech” sajam na svijetu

Ekipa iz Banjaluke dobila je poziv da svoj projekat predstavi na najvećoj startup i tehnološkoj konferenciji na svijetu Web Summit.

Sergej Sliško, Valentina Ara, Stefan Đokić, Nikola Grabovica i Renata Ostojić predstaviće projekat Kuvo.

“Kuvo ima za cilj da poveže sve ljubitelje gejminga kroz razne turnire, lige i pruža im platformu za druženje, dijeljenje iskustava te unaprijeđenje vještina” objasnio je autor projekta Sergej Sliško.

“Као veoma mlad i uspješan startap, naš rad je prepoznat od strane organizatora najvećeg sajma startapa i tehnološke konferencije na svijetu, WebSummit (https://websummit.com/) koji se održava u Lisabonu, gdje smo pozvani da prezentujemo svoj projekat i ostvarimo kontakt sa potencijalnim investitorima”, rekao je Sliško.

Sajam traje od 06. do 10. novembra i na njemu će gostovati preko 1000 govornika iz najuticajnijih kompanija na svijetu (Google, Microsoft, Amazon, Intel, Facebook). Ekipa iz Banjaluka dobila je “svoj štand” i priliku da predstavi svoju ideju .

Websummit posjeti  preko 60.000 učesnika iz 160 zemalja a 2.200 medijskih kuća svakodnevno izještava dešavanja sa ovog događaja.

Podrška bi im kaže Sliško dobro došla. Obratili su se gradonačelniku, resornim ministarstvima, Predsjedniku RS i sada čekaju odgovor, to jest 30 minuta vremena da ih upoznaju sa svojim radom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: