Bema rođendan u Mrkonjić Gradu proslavila uz novoosveštani hram

?????????????

Juče je u Mrkonjić Gradu patrijarh srpski Irinej osveštao novoizgrađeni Hram Svetog Save, čiji je ktitor biznismen Mladen Milanović.

Tvornica obuće Bema Poslovna jedinica broj 2 je i ovaj put dala svoj doprinos, te je tako postavljen šator na parking, u kome se služio ručak za 2000 ljudi. Ovo je ujedno bio i dan početka rada To Bema u Banjoj Luci prije 14 godina., na Ilindan.

Iguman manastira Hilandar visokoprepodobni arhimandrit Metodije darivao je novoizgrađenom Hramu komad obuće od Svetog Spiridona, što je zaista simbolično jer se pored hrama nalazi Tvornica obuće Bema.

Postavljam samom sebi pitanje, a i svima, zašto se toliko kod nas Srba klevetaju bogati ljudi, a bez njih nema prosperiteta. I to baš rade oni neradnici koji misle da će im sve pasti samo sa neba.

Čestitam i odajem priznanje gospodinu Mladenu Milanoviću, dobrotvoru i ktitoru ovog Hrama, te pozivam sve da obiđu ovaj hram  i vide kako je lijepa unutrašnjost.

Pozivam i druge bogate ljude, biznismene da krenu Mladenovim primjerom, te dio svog bogatstva ostave zajednici, da ih po tome pamtimo hiljadama godina, za boljitak i dobrobit svih nas.

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

TO BEMA DOO

Inž. Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: