Poziv udruženjima: Prijavite projekte iz oblasti kulturnog stvaralaštva   

Javni poziv za sufinansiranje projektnih aktivnosti udruženja iz oblasti kulturnog stvaralaštva.

Javni poziv se odnosi na sljedeće oblasti: likovnog stvaralaštva, muzičko – scenskog stvaralaštva, filmske umjetnosti i audio-vizuelnih programa, pozorišne umjetnosti i književnog stvaralaštva.

Visina sredstava koja se mogu dodijeliti po projektu iznosi od 1.000 do 4.000 KM, a udruženje koje konkuriše na Javni poziv može prijaviti jedan projekat.

Prijave na Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku, putem Prijemne kancelarije Gradske uprave Grada Banja Luka, u kancelariju 14, u zatvorenoj koverti, sa naznakom: Javni poziv za sufinansiranje projektnih aktivnosti udruženja iz oblasti kulturnog stvaralaštva, broj: 10-65-8/18 ili putem pošte – preporučeno, na adresu: Grad Banja Luka, Gradska uprava, Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka.

Javni poziv otvoren je do 2. marta, a sve detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona broj: 051/244-444, lokal  758, ili direktno, u kancelariji broj 26.

Kompletan javni poziv i potrebnu dokumentaciju preuzmite ovdje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: