BLMojGrad preporučuje, gledajte “MESO”

Svi koji su sinoć bili na premijeri serije “Meso” u Sinepleksu Palas, u narednih mjesec dana će da se “krčkaju na tihoj vatri”. Kako se sa emitovanjem serije počinje u subotu 28.10. na programu RTRS-a i RTS-a, svi koji su bili na premijeri i pogledali prve tri epizode, moraće dobro da se načekaju da na red dođe četvrta koju nisu gledali, što znači za više od mjesec dana.

Banjaluka na čelu sa Nikolom Pejakovićem Koljom koji potpisuje scenario i režiserom Sašom Hajdukovićem je proizvela odličnu televizijsku seriju koja može da parira svjetskim produkcijskim kućama. Kompletna glumačka ekipa, ali i tehnička sa montažerom Sašom Karakašom, pokazala je da Banjaluka ima ljude koji znaju, žele i mogu da prave svjetski kvalitetne proizvode.

Tu snagu, znanje ali i entuzijazam prepoznala je agencija Aqarijus sa Brankicom Janković na čelu i napravila proizvod koji će Banjaluku da stavi na evropsku produkcijsku mapu.

Serija Meso nije klasična televizijska serija na koje smo navikli prethodnih godina, a koje su nastajale u produkcijama u BiH i zemljama regiona. “Meso” je ozbiljna, slojevita priča o nama samima, o našem životu, prijateljstvu, ljudima…

BLMojGrad  preporučuje  da u subotu 28.10. budete pored TV ekrana jer “Meso” drži pažnju, postavlja pitanja, nasmijava, grči stomak i razotkriva.

Pogledajte trejler za seriju Meso, još samo 7 dana!!!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: