7 godina zatvora za obljubu i drogrianje kćerke!

Banjalučanin D. J. (59) osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od sedam godina u banjalučkom Okružnom sudu zbog obljube kćerke kojoj je davao i narkotike.

Djevojčica je imala 14 godina a njen otac je bludne radnje nad njom počinio u periodu od 20. maja do 24.juna prošle godine. Prema navodima presude optuženi je kćerki govorio da je lijepa i zgodna te je dirao po intimnim dijelovima tijela i govorio razne gnusne riječi. Sve se dešavalo uglavnom kada su boravili sami u kući koja se nalazi u okolini Banjaluke.

Od kćerke je jednom prilikom tražio i da ga oralno zadovoljava gurajući gnjenu glavu ali je odustao usljed njenog negodovanja. Takođe je osuđen i zbog omogućavanja uživanja opojnih droga jer je djevojčici na njivi davao “džoint” kako bi se “opustila”, a kasnije joj je drogu davao gotovo svakodnevno. Slučaj je prijavljen policiji kada se djevojčica po noći iskrala iz kuće i prijavila ga policiji.

Presudom mu je zabranjen prilazak žrtvi i komunikacija sa njom na dvije godine.

Takođe je osuđen i zbog držanja oružja i municije.

Ovaj Banjalučanin je uhapšen u junu prošle godine te mu je nakon hapšenja određen pritvor koji mu je Sud i produžio, prenose Nezavisne.

Policija je u pretresu njegove imovine pronašla i oduzela nelegalno oružje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: