Jelena Tomašević na Trgu Кrajine

Povodom početka školske godine Grad Banjaluka uz pomoć prijatelja u ponedjeljak organizuje koncet Jelene Tomašević uz brojne goste koji će zabavljati đake, nastavnike, roditelje i sve prisutne.
Кoncert pod sloganom „Veliki početak“ koji će biti organizovan u ponedjeljak u 19 časova na Trgu Кrajine, prati niz aktivnosti poput obilaska škola, organizovanje manifestacija, kao i brojnih drugih akcija.

– S obzirom na to da je prošla školska godina bila izazovna za sve nastavnike, đake i roditelje, zbog mjera, nastave na daljinu, kratkih časova i svega što smo prolazili zbog pandemije, odlučili smo da ovaj početak školske godine obilježimo na ovaj način i uveselimo naše građane – naveli su iz Gradske uprve.

Dodaju da je ovaj početak školske godine počinje nešto optimističnije, jer će časovi trajati 45 minuta, đaci će moći da sjede sa svojim drugarima, te podsjećaju da su svi banjalučki osnovci ove godini po prvi put u istorji dobili besplatne udžbenike.

– Imamo mnogo razloga za druženje i organizaciju jednog ovakvog događaja, nadamo se da će naši đaci, ali i svi ostali koji požele doći u ponedjeljak na Trg Krajine – poručili su iz Gradske uprave, dodajući da će sve biti organizovano uz poštovanje epidemioloških mjera.
Naglašavaju da su sve aktivnosti podržane od strane brojnih prijatelja Grada Banjаluka iz sektora privrede, te da ni ovaj put organizacija manifestacija neće biti finansirana iz gradskog budžeta.

Uz mnogo zanimljivog sadržaja prisutne će zabavljati, osim Jelene Tomašević, kao i učenici muzičke škole „Opus con music“, „MaMa Vox“ te mlade zvijezde Ivana Dimkovski i Danilo Milosavljević.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: